tiistai 28. kesäkuuta 2011

Ei mikää varsinainen taidonnäyte

Miten voi olla mahdollista, että himoitsen Kreikkalaista salaattia nykyään enemmän kuin koskaan? Otetaan kuitenkin huomioon, että viikon aikana Ateenassa söin kyseistä salaattia varmaankin viidesti. Luulisi ihmisen kyllästyvän. Vaan ei. Palattuani kotiin olen huomannut kaihoisasti ajattelevani tuota täydellistä herkkua. Lopulta ei auttanut muu kuin marssia kauppaan ja yrittää kyhätä itse kokoon salaatti, joka vastaisi edes jotenkin tuota Kreikassa syömääni herkkua. Tällaista sain aikaiseksi.

Kuka huomaa heti mikä puuttuu?


Syödessäni mulla oli kokoajan tunne, että jotain nyt puuttuu. En osannut nimetä mikä se voisi olla. Salaatti oli kuitenkin mielestäni melkoisen maukas. Vasta illalla tajusin unohtaneeni kokonaan sipulin! Uskomaton aivopieru! Tosin, epäilen unohduksen olleen hieman alitajuisesti tahallinen, sillä raaka sipuli ei suurissa määrin ole mitään herkkuani. Tämänpäiväiseen (Joo, kyllä. Tänäänkin söin kreikkalaista salaattia) salaattiin sentään muistin laittaa jo sipulinkin. Ja hyvää oli. Namnam!




Ps. Voisiko tämä olla haasteen "mitä olet syönyt tänään" osio? Antaa niin kovin terveellisen kuvan mun ruokavaliosta, kun jättää mainitsematta kaiken suklaan, jäätelön ja muun epäterveellisen, jota on vapaapäivän kunniaksi tullut syötyä.

Ei kommentteja: