tiistai 21. kesäkuuta 2011

Festarihattu

Aikaisempina vuosina on tullut heiluttua Ruissalossa pää paljaana, vaikka viime vuonnakin taisi lämpöä olla melkein 30 astetta. Aurinkorasvaa sentään olen muistanut mukana kantaa ja juoda myös vettä muiden virvokkeiden lisäksi, eli kovin huonossa jamassa en ole onneksi (koputtaa puuta) festareilla ollut. Tänä kesänä päätin kuitenkin panostaa jo heti kesän alkupuolella siihen, että hankin kunnon päähineen suojaamaan päänuppiani.

Kauppoja kiertäessäni olen hakenut sitä täydellistä hattua. Monet naurut ollaan saatu hattukokeilujen lomassa, sillä suurin osa naisten hatuista ei ole ollut kovin imartelevia. Isolieriset hatut ovat esimerkiksi roikkuneet naamalla niin, ettei hatun alta jäänyt naamaa näkyviin lainkaan. Ei välttämättä se hakemani efekti. Päädyinkin siis lähestymään asiaa eri näkökulmasta. Miesten näkökulmasta. Ja tadaa! Sieltä se hattu sitten lopulta löytyikin. Miesten vaateosastolta.

Aurinko + uusi hattu = sekopäinen valokuvaussessio

Hieman psykoottinen ilme, mutta kelvatkoon...

Festarihattu tarttui matkaani lopultaa H&M:n miestenosastolta ja hintakin oli varsin siedettävä. Itseasiassa halvempi kuin useiden lerppulieristen aurinkohattukatastrofien, joita matkanvarrella tuli kokeiltua. Hattu aiheutti ostopäivänä sellaisen onnellisuus/sekopäisyyskohtauksen uudessa omistajassaan, että ei auttanut muu kuin valokuvauttaa hattua miljoonassa eri otoksessa.

Onnellinen hatun omistaja :D

Mitä mieltä olette, näytänkö teidän mielestä siltä että mun pitäisi olla soittamassa kadunkulmassa kitaraa tuo hattu päässä vai kehtaisitteko te lähteä heilumaan maailmalle hatun kanssa?

Ei kommentteja: