sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Tykkään

Tykkään tästä asusta:
by Valentine H., 28 year old graphic/webdesigner & blogger from Paris
Kuva: Lookbook

Ihana tyttömäinen pitsimekko, joka on samalla niin luonnollinen ja sopii tytölle kuin nenä päähän. Ihastuin myös ajatuksesta, että Pariisissa kopistellaan menemään Sweedish Hasbeenin ja H&M:n yhteistyö kengillä, vai näenkö ihan väärin?

Tykkään kesästä. Tykkään siinä lähes kaikesta. Kesä on täydellistä aikaa, vaikka aiheuttaakin täydellisellä olemuksellaan välillä hieman stressiä, kun pitäisi ehtiä tekemään kaikki ihanat kesäjutut niin lyhyessä ajassa. Silti kesästä tekee ehkä kiehtovan juuri sen lyhyys. En muuttaisi siis kesässä mitään.

Tykkään siitä, että olen käynyt ihan älyttömän hyviä keskusteluja viimeaikoina. Jotenkin ihmiset ovat osanneet kertoa mulle asioita aivan eri tavalla ja mäkin olen osannut ottaa asioita vastaan erilailla kuin ennen.

Tykkään ajatuksesta, että lähtisin mökille muutamaksi päiväksi ihan yksinäni. Siis toki suunnitelmissa on ihania mökkibileitä loistavassa seurassa, mutta pitkään jatkuneen aherruken jälkeen tuntuu hyvältä idealta lähteä keskelle ei mitään ja olla hetki ihan yksin. Saunoa, uida, grillata, ottaa aurinkoa, kalastaa, lukea ja ajatella elämää. Toivottavasti sopiva aika tälle löytyisi pian.

Tykkään golfista. Suoritin syksyllä green cardin ja olen ennenkin käynyt pelaamassa siskon ja hänen miehensä kanssa. Mitään suurempia tavoitteita mulla ei lajin suhteen ole, on vaan kiva käydä lyömässä palloa ja kävellä kauniissa maisemissa. Kesän ensimmäinen kierros tuli pelattua vasta jokunen aika sitten ja kierroksen loppupuolella peli alkoi jo sujua ihan hyvin. Alussa kun en edes aina osunut palloon. Mikä sinäänsä on hauskaa, koska ennen kuin hankin peliluvan ja aloin harrastaa "tosissani" tällaisia ongelmia ei ollut lainkaan - pelasin aina ihan ok. hyvin. Jännä miten joskus se onnistuminen voi olla pitkälti kiinni siitä mitä tapahtuu korvienvälissä.

Tykkään tästä biisistä

Tästä tulee AINA hyvälle tuulelle ja on mielestäni yksi vahva ehdokas tämän kesän kesäbiisiksi. Vaikka ehkä olen kyllä hiukan sitä mieltä että sen varsinaisen kesäbiisin tulee olla suomalainen kappale. Viime kesää ei voi olla miettimättä aina kun kuulee Kymppilinjan "Minä":n. Se, että onko se sitten pelkästään hyvä asia, onkin eri juttu.

Ei kommentteja: