torstai 2. kesäkuuta 2011

Live and Kicking

Ekasta työreissusta selvitty. Lähdin tosiaan suoraan viime sunnuntaina töistä junalla kohti Jyväskylää. Jyväskylässä olin maanantaina töissä ja sieltä kiirehdin jälleen junaan, joka kuskasi mut Tampereelle, josta kotiuduin eilen keskiviikkona. Tampereelle palaan töihin maanantaina, mutta sitä ennen pitäisi tehdä muutama työpäivä täälläpäin. Huomenna on onneksi vapaata ja tarkoitus olisi lähteä nauttimaan kesäisestä Turusta ja tekemään ostoksia Ateenan matkaa ajatellen.

Kesä <3 Tuntuu ihan uskomattomalta miten nopeasti aika on taas kulunut. Ja sitten jotenkin taas ei. Toisaalta tuntuu että viime kesästä on ihan hurjasti aikaa, toisaalta tuntuu että se oli ihan vasta juuri. Moni asia on ehtinyt muuttua, mutta toisaalta mikään ei ole muuttunut. Hassua.

Rakastuin muuten ihan pikkuisen Tampereeseen. Käveltiin toisena päivänä työpaikalle ja sieltä takaisin hotellille sekä molempina päivinä hieman myös kapungilla, joten ehtisin nähdä Tamperetta huomattavasti enemmän kuin Jyväskylää. Lisäksi Tampereella lumosi ihanat vanhat puutalot, joiden pihalla kukki omenapuut, syreenit, tuomet ja  kymmenet erilaiset kukkaset. Tienvarressa törmättiin söpöistä söpöimpään siiliin, joka tuhisi mennessään hieman pelokkaana. Kaupungillakin oli kiva fiilis, löytyi monia kivoja kauppoja ja ravintoloita. Ei kyllä kauheasti harmita palata tuonne ensiviikolla uudestaan!

Ainoa asia, joka harmittaa, on Sakun jättäminen kotiin. Se on ollut ihan hullun huomionkipeä siitä saakka kun kotiin palasin ja tiedän sen olleen yksinäinen, vaikka sisko sitä on käynytkin palluttamassa. Toisaalta tiedän Sakun myös stressaavan, jos veisin sen kaverin luokse hoitoon, sillä Saku ei oikeen kestä noita muutoksia. Enpä oikein tiedä mikä olisi kisulin kannalta reiluin vaihtoehto. Harmittaa kun tässä on nyt edessä muutaman viikon jakso jolloin vain käyn kotona kääntymässä. Onneksi sen jälkeen pitäisi alkaa tahdin taas rauhoittua ja voidaan käpertyä katin kanssa sohvalle ottamaan yhteisiä päikkäreitä :)

Mutta tässä siis joitain kuulumisiani. Toivottavasti teidän kesän alku on ollut hieman vähemmän kiireinen ja olette voineet nauttia tuosta mahtavasta ilmasta! Toivottavasti vastaavat kelit jatkuvat vielä pitkään. Koko kesän, mieluiten!

Ei kommentteja: