perjantai 25. helmikuuta 2011

Sataa sataa ropisee...

Nimittäin paketteja. Parisen päivää sitten saapui paketti Gina Tricotista. Tänään hain H&M:n paketin. Ja juuri kun tulin suihkusta, soitti kuljetusfirman mies (kohtuu söpö sellainen), että seisoo oveni takana Asoksen paketin kanssa. Toivuttuani alkujärkytyksestä ja naurettuani muutamaan otteeseen melko makeasti, oli pakko aloittaa sovitus ja peilailu. Ja voi sitä huuman määrää. Kaikki vaatteet oli vaan NIIN ihania. Ja kootkin olivat osuneet oikeaan, eli ei tarvinnut mihinkään palautusrumbaan alkaa. Alkuun epäilin tilaamani pitsimekkoa, mutta laitettuani korkkarit jalkaan ja pyörähdeltyäni hetken, olin aivan huumassa. Tulisipa jo kesä, niin saisin nuo vaatteet käyttöön.

H&M:n puukengät, joista aikaisemmin juttelin, tulivat myös. Olivat mielestäni kivat ja tuntuivat jalassa hyviltä. Tosin asettuivat jalkaan aluksi hieman hassusti, joten pohdin edelleen otanko nuo vai lähetänkö takaisin. Samaa pohdintaa harrastan tilaamani hameen kohdalla... Katsotaan miten käy.

Olin hieman laiska, enkä jaksanut ryhtyä mihinkään valokuvaussessioon, mutta esittelen pikaisesti kuvan kera yhden Asokselta tulleen helmen. Tarkoitus oli tilata "aikuismainen käsilaukku" jota voisin käyttää koulussa, eli tilavakin laukun tulisi olla. Pikkuinen lipsahdun kuitenkin tapahtui tuon sanan aikuinen kohdalla, sillä päädyin tilaamaan Paul's Boutiquen ihanan sinisen "Exclusive to ASOS Limited Edition Diamond Large Twister" laukun. Kyseinen laukku on nähty keikkumassa aikaisemmin myös Paris Hiltonin olkapäällä, joten tosiaan, hyvästit sille sanalle aikuismainen. Mutta laukku itsessään on aivan ihastuttava. Sininen väri on hillitty, mutta silti mukava piristysruiske tyypillisten laukkuvärien rinnalla.














Kuva: http://www.starstyleinc.com

2 kommenttia:

Ella kirjoitti...

ihana laukku! söpö ja tyttömäinen muttei lapsellinen, pisteet siitä :)

Salla kirjoitti...

Eli laukku on siis aivan mun näköinen ;)