maanantai 28. helmikuuta 2011

Suklaata... Mmmm

Pakko myöntää että vielä tähän päivään mennessä ei ole tullut vastaan suklaata, joka olisi mielestäni pahaa. Syön jopa leivontaan tarkoitettua taloussuklaata mielelläni! Lasi kylmää maitoa kyytipojaksi ja makunautinto on täydellinen.

Luultavasti juurikin tästä syystä siskoni hemmotteli minua jouluna käärimällä pakettiin Dermosilin tumma suklaa vartalovoin. Juuri tähän vuodenaikaan vartalovoita todella tarvitaan, sillä ihoni on kuiva korppu eikä treenaamisen aiheuttama tiheä suihkussa käynti ainakaan yhtään auta asiaa. Tunnustan myös olevani laiska rasvailija, mutta kyseisen tuotteen ansiosta olen hieman motivoituneempi pitämään ihostani huolta. Kukapa ei haluaisi tuoksua suklaalta?

Kuva täältä. Dermosil vartalovoi tumma suklaa 7,50€

Dermosilin sivuilla tuotteen tuoksua kuvaillaan pehmeän suklaiseksi, mutta itselläni tulee tuoksusta mieleen välittömästi suklaakeksit.

Vielä en ole varmistanut lisääkö jatkuva suklaalta tuoksuminen myös suklaan kulutusta suun kautta, mutta yksi asia on varmaa: olen totaalisen koukuttunut kyseiseen vartalovoihin! Mitkä ovat teidän lemppareitanne?

2 kommenttia:

Ella kirjoitti...

mmmm suklaavoide, kävis mulleki! paljonko oot syöny sitä? ;)

Salla kirjoitti...

Toi on oikeasti ihan uskomattoman hyvän tuoksuista, mutta en kyllä oo (huolimatta siitä että lapsena söin kaikki makuhuulirasvat) maistanut, eikä oikeen houkuttele edes syömään.

Saku tosin on haukannut mua muutamaan otteeseen, luullen mahdollisesti että mamma on muuttunut isoksi suklaakeksiksi?