sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Työt ei tekemällä lopu

Työntäyteinen viikonloppu takana. Jalat ja selkä kiittää kaikesta seisomisesta vinolla lattialla. Nyt olisi kunnon hieronta tervetullut. Vapaaehtoisia?

Viikonloppuun mahtui onneksi kyllä muutakin kuin pelkästään töitä. Lauantaina kävin vuokraamassa Mr. Nobodyn, joka yllätti positiivisesti kiemuraisella tarinankerronnalla. Koko leffan ajan pelkäsin, että lopussa ei tulekkaan jonkinlaista summaamista juonesta, mutta onneksi näin ei ollut. Myös Jared Leto oli positiivinen yllätys näyttelijänä, sillä en ole juurikaan hänen aikaisempia töitään nähnyt.

Lauantai jatkui paikallisessa pubissa, johon kaverini ylipuhui minut lähtemään. Paikalle oli raahautunut esiintymään myös Janne Hurme, joka ehkä muistetaan parhaiten biiseistä "kirje" ja "tinasormus". Istuttiin kuuntelemassa musiikkia, juteltiin, juotiin muutamat ja pelailtiin pelejä. Hauskaa, rentoa ja kohtuu aivotonta. Juuri sellaista mitä pitkän työpäivän jälkeen kaipaakin!

Sunnuntai on sujunut jälleen töitä tehden ja perheen parissa. Kävin sunnuntaiseen tapaan vanhempieni luona kahvilla muiden sisarusteni kanssa. Mutta ehdoton sunnuntain helmi alkaa juurikin näillä näppäimillä: Pretty Women. Yksi ehdottomista elokuvasuosikeistani, vaikka vähän hömppämäinen onkin. Richard Geren ja Julia Robertsin kemiat pelaavat yhteen uskomattoman hyvin joten pakkohan sitä on jälleen telkun eteen liimautua! Karkkipussin ja nenäliinapaketin kanssa tietenkin.
Kuva: weheartit.com

Ei kommentteja: