torstai 3. helmikuuta 2011

Tehty mikä tehty...


Pitkään pohdittuani sen vihdoinkin tein: pistin pystyyn oman blogini. Ja nyt jo mietityttää että tuleeko tästä mitään, jaksanko koskaan päivitellä tätä ja ketä muka kiinnostaa?

Alkuun voisin hiukan esitellä itseäni. Elikkä olen Salla, vielä 22-vuotias opiskelija Turun seudulta. Opiskelun ohella käyn myös töissä. Asun saman katon alla kissan lurjuksen kanssa, joka "tottelee" nimeä Saku. Vähäiseen vapaa aikaani kuuluu mm. kaverit, liikunta, elokuvat, musiikki, ostoksilla käynti, talleilu ja matkustelu. Näistä etenkin elokuvat, vaatteet ja muoti sekä matkustaminen ovat eräänlaisia intohimojani, joista varmasti tulen kirjoittamaan täällä kyllästymiseen saakka.

Blogin nimestä voisin kertoa sen verran, että nimellä halusin kuvata sekä itse blogin aihetta että siihen sisältyvää ironiaa - vaatteista kertova tyttö, jonka vaatteita todella voi toisinaan kuvata sanoilla ryysyt! En siis todellakaan ole mikään muodin orja, mutta tykkään vaatteista, söpöistä ja kivoista yksityiskohdista ja siitä että joku vaate on vaan kuin osa omaa persoonaa.
Tässä nyt siis hiukan alkua blogi-uralleni. Jatkoa luvassa.

Ei kommentteja: