keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Bling bling!

Korvakorut: H&M
En ole aikaisemmin käyttänyt suuria korvakoruja oikeastaan lainkaan. Syytän tästä äitiäni, joka on kertonut tarinoita korvakoruista jotka ovat jääneet vaatteisiin tms. kiinni ja repäisseet kantajansa korvalehden hajalle. Kertaalleen muistan myös siskoni pelästyttäneen minut tällä teemalla, kun lapsena tappelimme: hän alkoi pidellä korvaansa ja väitti minun repäisseen häntä korviksesta niin että korvalehti repesi. No kyisenen tapaus oli siskolta taktinen veto saada riitä loppumaan, mutta kai sitten tietämättäni olen jotenkin pelännyt riippuvien ja kookkaiden korvakorujen käyttöä, koska en ole sellaisia lainkaan hankkinut.

Ennen kuin nyt. Bongasin nämä kaunokaiset H&M:ltä jo jokin aika sitten. Hiukan epäilytti tulisiko näitä koskaan käytettyä, sillä melko painavatkin kyseiset korut ovat. Parisen viikkoa sitten korut päätyivät kuitenkin ensimmäisen kerran käyttöön. Kieltämättä ensimmäisen muutaman tunnin jälkeen korvalehdissa tuntui hieman nipistelyä, mutta kun en kehotuksista huolimatta suostunut koruja ottamaan pois, unohtui asia kokonaan ja jaksoin kantaa kaunokaisia korvissani yön pikkutunneille asti.

Ensimmäisestä käyttökökemuksesta rohkaistuneena kyseiset korut lähtivät liikenteeseen myös vappuna ja todeta täytyy että edelleen kokemus on lähes pelkästään positiivinen. Vaikka korvalehdet jossain kohtaa valittivatkin väsymistään selviydyin korujen kanssa koko illan. Vain nukkumaan mennessä olen joutunut luopumaan kyseisistä koruista, vaikka yleensä nukunkin korujen kanssa.

Olen yhdistänyt kyseiset korvakorut tähän huiviin
ja keltaiseen kynsilakkaan
Huivi: Gina Tricot
Kynsilakka: Seppälä
Ja positiivista on myös, että vielä en ole jumittunut korujeni kanssa mihinkään kiinni. Nuo ketjut ovat toki muutamaan otteeseen jääneet laukun hihnan alle, mutta vielä ei ole vaaratilanteita syntynyt. Ehkäpä siis jatkossakin uskallan rohmuta kookkaampia koruja käyttööni, sillä pakko on tunnustaa että kyseisten korujen kanssa olo on melkein kuninkaallinen!

Ei kommentteja: