maanantai 9. toukokuuta 2011

Mad About Maxi Dresses

Kuvan mekot: Bohoo, Dorothy Perkins, Miss Selfridge
Monet muoti-ilmiöt herättävät itsessäni alkuun todella ristiriitaisia tunteita. Muistan miten pillit farkut olivat minulle aikanaan totaalinen järkytys ja ajattelin etten kyseisiä hirviöitä koskaan tulisi jalkaani laittamaan. Sitten kuitenkin jotain tapahtui ja mielipiteeni muuttui. Vastaava ilmiö on ollut viimeaikoina havaittavissa maksimekkojen kohdalla.

Maksimekoissa itseäni arveluttaa se, että pelkään näyttäväni todella tätimäiseltä. Etenkin pitkät helmat yhdistettynä kukkaprinttiin pelottavat minua. Arveluttaa myös hieman, että pääseekö tuollaisessa mekossa harppomaan eteenpäin mitenkään. Itse en todellakaan sipsuta mitenkään tyttömäisesti vaan kävelytyylini on kunnon jättiläisen harppauksia ja vielä mielellään todella nopealla tikkauksella.

Huomaan kuitenkin kaihoisasti selailevani netin vaatesivuja ja maksimekkoja... Ihastuksia on tullut jo useampia. Voin kuvitella itseni seisomassa rannalla maksimekko ylläni, varpaat hiekkaan upotettuina, tuuli hiuksissa ja hameeni helmoissa. Täydellistä.

Erityisen ihastunut olen tällähetkellä kuvakollaasissa esiintyvään korallin väriseen maksimekkoon jonka löysin Miss Selfridgen sivuilta. Kuten kollaasista muutenkin näkyy, on valinnanvaraa maksimekkojen suhteen äärettömän paljon. On hihattomia mekkoja, isoilla roikkuvilla hihoilla varustettuja mekkoja ja jopa pitkähihaisia mekkoja löytyy. Värimaailma on sateenkaarta kirjavampi ja printtejä löytyy joka makuun. Tässähän melkein iskee valinnan vaikeus!

Mitä mieltä itse olette maksimekoista? Hot or not?

Ei kommentteja: