perjantai 20. toukokuuta 2011

Hot and Not

Viime päivinä mieltäni ovat kutkuttaneet ajatukset erilaisita tuubitopeista. Syynä kutkutukseen on lähestyvä ulkomaanmatka sekä tietenkin tulevat aurinkoiset päivät. Rusketusta on mielestäni mukavampi haalia ilman ärsyttäviä rajoja olkaimista, joten tuubitoppi on kätevä ratkaisu.


Tuubitopit: H&M


Katsastaessani toppivalikoimaa löysin ihan peruskivoja helmiä. H&M:n tuubeja löytyy monissa eri väreissä ja jos en ihan väärin katsonut, bongasin myös melko sympaattisen leopardikuvioisen topin H&M:n näyteikkunassa muutama päivä sitten. Mutta asia erikseen on tämän kesän villitys: lyhyet tuubitopit.

En varmaankaan koskaan unohda sitä järkytystä, kun viattomasti kiertelin Gina Tricotissa ja nostin erään kivan värisen paidaksi luulemani vaatekappaleen ilmaan katsoakseni sitä hieman tarkemmin: Anteeksi mutta mihin tästä vaatteesta on kadonnut puolet kankaasta?!? Jep, muistan kyllä että Carrie onnistui kantamaan eräässä Sinkkuelämää jaksossa kyseistä vaatekappaletta ihan kunniakkaasti, mutta kaikkia meitä ei ole siunattu SJP:n mahtavalla kropalla.

Lyhyt tuubitoppi: Gina Tricot

Eipä sillä, nostan hattua jokaiselle joka uskaltaa tuollaisen minipaidan päällensä laittaa ja kantaa sitä tyylikkäästi. Itse en vaan pystyisi. Ikinä. Voin kuvitella itseni itkemään sovituskopissa tuollainen päällä, en kulkemaan julkisesti kadulla.

Mutta ilouutisia myös niille, joiden mielestä lyhyt tuubi ei ole riittävän lyhyt. Olemassa on vielä lyhyempikin toppimalli, nimittäin "bra top" nimellä kulkeva kangaskaistale. Tämä "vaate" ei todella jätä paljoa arvailujen varaan ja eipä myöskään suuria rusketusraitoja ole luvassa tänä kesänä tällaisten käyttäjille. Kokeilkoon ken uskaltaa. Itse taidan tyytyä jälleen kerran ihan vanhaan, perinteiseen ja turvalliseen :)

Bra top: Miss Selfridge

Ei kommentteja: