keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Tykkään

Tykkään tästä tyylistä:
by Stefany A., 19 year old Student from London

Tykkään ilmasta joka on ollut vallalla viimeiset pari päivää. Ja tykkään tämän ilman mukanaan tuomista eduista, joihin kuuluvat mm. ulkona auringossa tenttiin lukeminen, ruskettuminen (ja palaminen), terassilla kavereiden kanssa istuminen, sandaalit ja korkkarit (eikä tarvitse käyttää sukkia! Jee!), voi käyttää kesävaatteita eikä kukaan ajattele sinun alipukeutuneen. Kaiken kaikkiaan tämä sää on aivan mahtavaa!!!


Tykkään
siitä että olen saanut käyttööni jälleen polkupyöräni, joten pääsen paikasta a paikkaan b nopeasti myös ilman että lähtisin autolla liikkeelle. Ja samalla säästän edes hieman bensakuluissa.

Tykkään siitä että huomenna on lemppari opiskelijatapahtumani Aatu eli Akateeminen Aurajokilaivuritutkinto. Tätä omn odotettu ja pitkään, vaikka samalla tuntuu että vuosi on kyllä mennut hirmu nopeaan. Mutta huomenna siis luvassa naurua, aurinkoa, hyvää seuraa ja satoja haalarit päällä liikkuvia opiskelijoita, jotka täyttävät jokilaivat ja baarit.

Tykkään Suomen Leijonista. Varsinkin nuorempi Koivu ja Ruutu ovat tällä hetkellä pelaavista Leijonista saavuttaneet suosioni. MM- jääkiekko osuu ja uppoaa muhun tuntemattomasta syystä. Täytyykin huomenna koittaa pysyä ajantasalla pelissä vaikka itse olenkin Aatuilemassa...

Edelliseen liittyen tykkään Antero Mertarannan biisistä Ihanaa Leijonat ihanaa. Tämän kuulee väkisinkin ainakin kerran MM-kisojen aikana ja AINA se jää soimaan päähän! Nauroin katketakseni kun NRJ:n juontaja soitti tätä yksi päivä ja "hiukan" fiilisteli studiossa :D


Tykkään siitä että ensimmäistä kertaa pitkiin aikoihin en koe suurta ikävää ja vatvo vanhoja asioita jatkuvasti. Jostain kumman syystä olen enemmän sujut asioiden kanssa kuin pitkiin aikoihin, vaikka kaiken järjen mukaan näin ei pitäisi olla. Elämä on ihmeellistä!

Ei kommentteja: