perjantai 13. toukokuuta 2011

KISS (Keep It Simple, Stupid!)

Harrastan taas loistavaa otsikointia...

Mutta siis.Tässä hiukan kuvia äitienpäivältä. Olin tosiaan aamun töistä ja kauhealla kiireellä lähdin juhlimaan Äitiä. Edes suihkuun en ehtinyt ennen kakkukahvien alkua. Ei muuten mitään ongelmaa, mutta varsinkin omaan silmään hiukseni näyttivät melko likaiselta työpäivän jäljiltä. Päädyinkin hämäämään muiden ihmisten silmiä ja heitin hiukseni nutturalle. Ja ensimmäistä kertaa käytin hengettömiä tähän tarkoitukseen. Tuli mukavan rento nuttura, josta roikkui muutama irtohius. Melko hyvin onnistuin omasta mielestäni, varsinkin kun ajasta, jolloin onnistuin vääntämään hiukseni ainoastaan ponihännälle, ei ole kovinkaan kauaa…

"Rento, mutta tyylikäs kampaus" eli "Sori, en ehtinyt pestä hiuksiani!"

Tässä näkyy nuo raidatkin paremmin

Ylleni heitin viime kesänä H&M:ltä ostamani armeijan vihreän mekon. Muistelin istuvuuden olleen viime kesänä parempi, mutta ihan hyvältä tuo näyttää näissä kuvissa ainakin. Tällaiset vaatteet ovat mielestäni ihania: pienellä vaivalla näyttää viimeistellyltä ja tyylikkäältä, vaikka todellisuudessa onkin kiskonut ”valmiin asun” päälleen. Loistava vaihtoehto kiireisissä tilanteissa, jolloin ei ehdi käymään peilin edessä lävitse sitä tyypillistä ”mitä tänään pistäisin päälleni” pukeutumisrumbaa.

Mekko: H&M

Äiti sai lahjaksi tänä vuonna leffapaketin kaikilla herkuilla. Pussista löytyi Täällä Pohjantähden Alla II elokuvan lisäsi elokuvaherkkuja ja nenäliinoja. Alkujaan tarkoitus oli ostaa aivan tavallisia valkoisia nessuja, mutta kun törmäsin sattumalta näihin suloisiin Hello Kitty nenäliinoihin, oli pakko valita pinkki ja söpö! Melkein tekee mieli alkaa itkeä ja niiskuttaa, jotta saisi käyttää näitä!

Lahjapussi pelastaa laiskan paketoitsijan!

Pussista löytyi: Täällä Pohjantähden Alla II DVD, äidin lempparisuklaata ja poppareita
ja Hello Kitty nenäliinoja

Söpö vai söpö?!? :)
Mitä te käärisitte äitienpäiväksi pakettiin?

2 kommenttia:

Nunu kirjoitti...

Hello Kitty kiinnitti huomioni =D Mut ihanan mallinen toi mekko on =))

Salla kirjoitti...

Kiitos kehuista! :) Munkin mielestä nuo Hello Kittyt olivat älyttömän sympaattiset ja söpöt :)