torstai 5. toukokuuta 2011

Vahvalla pohjalla

Kaikkihan sen tietävät että hyvä pohja on kaiken A ja O. Kukaan ei lähtisi rakentamaan taloa huonolle perustalle. Ja jokainen nainen tietää hyvän meikkipohjan tärkeyden. Silti ainakin itseltäni oli päässyt unohtumaan eräs tärkeä perusta. Nimittäin kynsien aluslakka.

Lumene Gloss & Care Vahvistava Aluslakka

Oikeastaan tarve aluslakalle heräsi kohdallani vasta siinä kohtaa kun kynteni muuttuivat sinisiksi käytettyäni H&M:n kynsilakkaa. Väri ei vain kertakaikkiaan irronnut kynsistäni kokonaan vaikka kuinka putsasin. Ennen tätä muodonmuutostani smurffiksi ei itselleni ollut tullut edes mieleen että värillisen lakan alle olisi tarpeellista sutia jotain. Marssin siis Sokokselle tekemään asialle jotain ja törmäsin lähes samantein Lumenen Gloss & Care vahvistavaan aluslakkaan. Kyseinen lakka vaikutti kokeilemisen arvoiselta, sillä hylly oli lakan kohdalta lähes tyhjä. Hintakaan ei ollut päätä huimaava, joten jos lakka osottautuisikin totaaliseksi turhuudeksi en tulisi menettäneeksi kuin muutaman euron.

Mutta lakka osottautuikin erittäin hyväksi ostokseksi oikeastaan jo heti ensimmäisellä käyttökerralla, sillä ainakin omaan silmääni kynteni näyttivät huomattavasti siistimmiltä jo pelkän alulakan sutimisen jälkeen. Enää eivät myöskään värilliset lakat päässeet tarraamaan pysyvästi kynsiini, vaikka myönnettäköön etten ole uskaltanut vielä toistaiseksi pahamaineista sinistä H&M:n lakkaa edes kokeilla.

Lumenen sivuilla Gloss & Care aluslakasta kerrotaan seuraavaa:
"Gloss & Care Vahvistava Aluslakka hoitaa ja vahvistaa kynttä sekä sellaisenaan että värillisen kynsilakan alla. Yksi kerros Vahvistavaa Aluslakkaa valmistelee kynnen värilakkaa varten. Se tasoittaa kynnen pinnan ja kirkastaa kynnen värin. Aluslakan ansiosta värilakka pysyy kynnellä pidempään. Pikaiseen manikyyriin riittää vain kaksi kerrosta hillityn roosan sävyistä vahvistavaa aluslakkaa. Puhtaan ja raikkaan värinen manikyyri on valmis hetkessä! Hellävarainen koostumus ei sisällä formaldehydiä."

Suosittelen ehdottomasti testaamaan kyseisen aluslakan, jos olette omaa luottolakkaanne vailla!

Ei kommentteja: