maanantai 23. toukokuuta 2011

Ripaus Taikaa

Kerroin jo viime postauksessa, että olen taas innostunut sisustamaan ja muutenkin panostamaan asumiseeni. Ajattelinkin esitellä yhden kotiin liittyvän himotukseni ja samalla siihen liittyvän ongelman.

Joulupukki on jo viimeiset pari vuotta tuonut minulle lahjakortin Kodin1, jotta voin ostaa kotiini tarvitsemiani asioita. Viimeksi käytin lahjakorttini vasta hieman ennen joulua ja täydensin Iittalan Teema- sarjaani uusilla lautasilla sekä ihanilla mukeilla, jotka ovat ihan lemppari kahvimukejani tällä hetkellä. Hyllyjen välissä pyöriessäni menin kuitenkin rakastumaan Iittalan Taika sarjaan ja etenkin 2,5 l sininen kulhoon. Hinta oli kuitenkin liian kova tuolloin, sillä tarvitsin enemmän ruokalautasia ja mukeja. Taika jäi hyllyyn tuolla reissulla. Salaa mielessäni toivoin, että seurassani ollut Joulupukin apulainen, eli äitini, tajusi rivien välistä harmitukseni ja käärisi pakettiin jouluksi jälleen lahjakortin jolla voisin tulla kyseisen kulhon lunastamaan. Ja näin kävikin. Mutta.

Näitä löytyy kaapista nyt neljä kappaletta,
mitä ostetaan seuraksi?

Työnantajamme muistaa meitä työntekijöitä joka joulu mukavalla paketilla. Tänä vuonna paketti oli erittäin antoisa, löytyi perinteisen suklaan ja juuston lisäksi teetä, kynttilöitä, pipareita ja (dadadadaa!) Iittalan Taika sarjan 0,3 l kulhoja. Olin riemusta kaksinkerroin, sillä kulhot ovat aivan ihanat, mutta pakettia avatessani riemuni laantui. Kulhot ovat väärän väriset! Itselläni siis keittiössä on hallitsevana värinä sininen, johon tuo sininen Taika sopisi erittäin hyvin, mutta työpaikalta saamani kulhot ovat valkoisia.

Okei. Ei siinä mitään, pystyn elämään asian kanssa, mutta nyt "ongelmaksi" on tullut seuraava: haluaisin kovasti ostaa tuon ison kulhon tuosta Taika sarjasta, mutta haluaisin sen sinisenä. Valkoinenkin on ihan nätti, mutta sininen miellyttää enemmän omaa silmää. Mietin vain, onko ihan hassua, jos mulla on kaapeissa kyseistä sarjaa useamman värisenä? Siksi haluaisinkin tietää mielipiteitänne asiasta. Onko ihan ok yhdistellä useampaa väriä, vai tuleeko liian riemunkirjavaa?

Tähän rakastuin ja tämän tahtoisin


Mutta pitääkö tyytyä tähän?
Kaikki kuvat Iittalan sivuilta

Ei kommentteja: