maanantai 25. huhtikuuta 2011

Almost perfect

Viimeiset pari päivää ovat olleet ihan mahtavia. Johtuuko ulkona olevasta mahtavasta kelistä vai mistä, mutta myös oma fiilikseni on ollut pääsääntöisesti hyvä - muutamaa yön pikkutunneilla tapahtunutta repsahdusta lukuun ottamatta. Perjantaina suunnattiin kaveriporukalla ulos ja Turun Manillaan, jossa kaverin kaverit järjestivät bileet. Meno oli aika mahtavaa ja välillä meni vähän överiksi. Hauskaa kuitenkin oli. Väsyttiin kuitenkin Ellan kanssa sen verran, että käytiin vaan kääntymässä baarin puolella ja suunnistettiin takaisin Ellan kämpälle. Yö meni siis roskaruokaa syödessä ja henkeviä puhuessa. Noh, lähinnä mä puhuin ja Ella kuunteli :). Aikamoinen seikkailu kaikkine loistavine stalkkaus-ideoineen kaikkineen!

Kesän ensimmäinen korkkarireissu tullut koettua...Ja jalat rakoilla
upeasti! Kuva: weheartit

Meidän mansikat oli isompia ja hassumman mallisia
Kuva: weheartit

 Lauantaina herättiin Ellan kanssa viiden tunnin unien jälkeen eikä kumpaakaan enää nukuttanut. Lahnailtiin vaan aamu ja lähdettiin lopulta kaupungille syömään Sushia. Laiska meiniki johdatti lopulta jokirantaan syömään mansikoita. Aurinko paisto, lokit kirku, Ella kiljui pelottavaa perhosta, mansikat nauratti ja maistu hyviltä. Oli aika täydellistä kaiken kaikkiaan. Eikä tiettykään ollu kameraa mukana, kun kerrankin olisi tullut loistavia kuvia.Turku muistutti taas olevansa ihan loistava kesäkaupunki. Ajeltiin Förillä Ellan kämpälle ja fiilisteltiin maisemia.

Kuva: weheartit

Kesää odotellessa... Kuva: weheartit

Muuten pääsiäiseen on kuulunut töitä ja lötköttelyä. Ulkona on ihan mahdottoman täydellinen ilma ja juurikin äsken lötkötin parisen tuntia vanhempieni pihalla ottamassa aurinkoa. Valkoinen höllyvä kroppani piti kuitenkin raahata sisätiloihin, jottei pääsisi tapahtumaan kovin klassista ilmiötä: "Miksi mä en rusketu! Rusketu nyt hemmetti!" ja kaksi tuntia myöhemmin "Miksi mä taas paloin!"


Kevät <3 Kuva: weheartit

Huomisesta eteenpäin onkin sitten luvassa aikatauluihin ja ruotuun palaaminen. Tarkoitus olisi saada väännettyä yksi oppimispäiväkirja ja valmistautua tenttiin. Voisi myös aktivoitua tuon liikkumisen suhteen, kun flunssakin tuntuu väistyneen jo aika hyvin.

Toivottavasti kaikilla on ollut mahtava ja rentouttavat pääsiäinen. Nauttikaa auringosta ja lötkötelkää oikeen kunnolla!

Hahah, tää oli mun mielestä niin hassu!
Kuva: weheartit

Ei kommentteja: