tiistai 19. huhtikuuta 2011

Kodinhengetär


Takana on uskomattoman löysä kotiviikonloppu. Okei. Olin sentään elokuvissa ja yksillä Edisonissa, joten verkkarit piti hylätä muutaman tunnin ajaksi. Käytiin katsomassa siskon ja siskon miehen kanssa Scream 4. Mulla ei ole tapana katsoa kauhua (edes kökköä sellaista) koska mulla on aivan liian vilkas mielikuvitus. En siis ollut mitenkään kovin innoissani leffavalinnasta, mutta päätin kokeilla miten pahasti traumatisoidun näin aikuisena nurkan takaa hyppivistä naamarimurhaajista. Ja kyllä mua vähän kieltämättä jännitti tulla yksin pimeään kotiin, vaikka leffa itsessään oli juonellisesti mielestäni ihan uskomattoman kökkö. Ihmisten silpomista, verta, milloin mistäkin hyökkäävää naamaripäätä ja lopussa leffalle yritetään saada joku suurempi yhteiskunnallinen merkitys toteamalla että kaikki tämä oli vain keinoa tulla kuuluisaksi - koska nykyäänhän ei tarvitse tulla kuuluisaksi tekemällä työtä vaan vain olemalla mukana skandaalissa. Hei come on! Edes pientä yritystä sen leffan juonen kanssa jatkossa, jooko?

Mulla oli myös lauantaina päivällä hetkellisesti niin uskomattoman tylsää, että päätin alkaa leipoa. Mikä siinäkin on, että leipominen sujuu multa paljon paremmin kuin ruuan tekeminen? Käytin samaa reseptiä, jolla tein synttäreilleni näitä valkosuklaamuffinseja. Nyt korvasin vain valkosuklaan pakastimesta löytyneillä mustikoilla. Hieman kuvamateriaalia tuotoksista, koska onnistuin mielestäni molemmilla kerroilla vähintään keskinkertaisesti!

Musikat
Valkosuklaat uunissa
Sunnuntaina heräilin kun isä soitti ja kertoi veljeni poikien tulevan mahdollisesti virpomaan pian. Mahtavaa! Ensinnäkin heräsin täydestä unesta ja en tietenkään ollut varannut mitään herkkuja mahdollisille trulleille. En ollut edes tajunnut että kyseinen päivä olisi viikonloppuna. Noh, lopulta menimme ristiin trullien kanssa, kun itse lähdin käymään pikaisesti siistiytymässä  (ei ole mieletäni reilua tuhota lasten psyykettä näyttäytymällä yöpuvussa ja hiukset likaisena, jokaiseen ilmansuuntaan sojottaen) samalla kun virpojat hakkasivat oveani, jotta täti saataisiin hereille. Heti vessasta palattuani päättelinkin että näin oli päässyt käymään, koska Saku katsoi mua ihmeellisen luimien. Raukka oli tainnut pelästyä hieman :) Kävin hakemassa suklaamunat pojille samalla kun kävin äänestämässä, joten eivät pikkupojat ihan turhaa reissua luokseni tehneet.

Ja koko Suomi tuntuu olevan sekaisin äänestyksen tuloksista. Okei. Kyllähän se vaalitulos itseänikin hieman järkytti. Oma ehdokkaani meni läpi, joten jotain positiivista sentään. Ihan jännityksellä odotan, että mihin suuntaan tää Suomi tästä lähtee. Tuleeko markka takaisin ja silleen :) Aika radikaaleja kommentteja tulee näet välillä sieltä persujen suunnalta, mutta katsotaan nyt miten lähtee todellisuudessa asiat tapahtumaan. Ainahan sitä puhutaan suuria ennen kuin päästään eduskuntaan. Naurettiin eilen koulussa, että eikö voitaisi järjestää myös telkkarin puolelta tuttua pudotusäänestystä? Silleen, että joka viikko eduskunnasta voitaisiin äänestää pois yksi ihminen joka ei tee hommiaan tai muuten touhuaa jotain hämärää. Sehän olisi ihan loistavaa! Ei varmaan olisi torkkupeitoilla paljon käyttöä kun oikeasti pitäisi kokoajan olla skarppina hoitamassa maan asioita :)

Ai niin! Ja lopuksi hehkutusta! Matka Ateenaan varattu! Lähtö on kesäkuussa ja takaisin tullaan juhannus aattona. Loppu juhannus mulla taitaakin mennä kivasti töitä tehdessä, mutta eipä se haittaa. On noita mökkeilyjä jo sen verran tullut koettua, että välillä voi tehdä ihan hyvää olla ihan vaan kotona.

Tästä tulee nyt maratoonipostaus, joten katson parhaaksi lopettaa tämän osalta ja palata asiaan taas pian! Joskos vaikka aktivoituisin ja ottaisin muutamat asukuvatkin...

2 kommenttia:

Ella kirjoitti...

mm anna noi muffinit mulle!

Salla kirjoitti...

Sori, ne on kuule syöty jo kaikki :) Mä voin kattoo jos oon TOSI ahkera niin voisin väsää töihin/perjantaiksi sun luokse (kai sä tiesit että ollaan tulossa sun luo?!? :D). Epäilen kyllä omaa ahkeruuttani :D