keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Tykkään

Tykkään tästä tyylistä:
by Shan S., textile artist/online boutique owner/craft teacher/blogger from osaka
Ihanan tyttömäinen tyyli, eli rakastuin ihan totaalisesti. Itse en kyllä varmaan jaksaisi tarpoa tuollaisissa koroissa koko päivää, vai mahtaako noi oikeasti olla ihan kohtuullisen mukavat? Ei sillä että mukavuus olisi ennenkään ollut tärkein seikka kenkävalinnoissani. Ja tuo hempeä pinkki voisi kyllä motivoida kärsimään söpöyden puolesta! Plussaa kuvan ihanasta taustasta:  taisin ihan vähän huumaantua  noista kirsikkapuun kukista!

Tykkään siitä havainnosta, että jokaisessa näissä postauksessa esitellyistä tyyleistä on ollut tyttö pukeutuneena hameeseen.

Tykkään seuraavasta mielikuvasta (dream with me folks): Lämmin elokuun päivä. Ei pilven hattaraakaan. Lämpöä rapiat +25 astetta, pieni tuulenvire, joka vilvoittaa ja sekoittaa hiukset. Helsingin Hietalahti. Hiekkaa varpaiden alla. Ihmisiä, aurinkoa, hyvää juotavaa ja seuraa. Naurua, laulua, mahtavaa fiilistä. Ja ennen kaikkea: Ella, Salla ja Rihanna! Liput myyntiin huomenna. PAKKO saada liput!

Tykkään
siitä, että Ruissi ei tule olemaan ainoa musiikkijuhlailu tänä kesänä. Tai niin. Oonhan mä aina ennenkin kolunnut myös DBTL:n

Tykkään siitä, että äkkiä kesä ei tunnukaan masentavalta (Joo-o. Ollu tässä sellanenkin ajatteluvaihe meneillään...). Ja tykkään myös siitä, että nyt alkaa olla jo ihan sallittavaa puhua kesästä ja suunnitelmista. Kukaan ei pidä hulluna. Niinkuin silloin pidetään, kun esimerkiksi puhuu joulusta puolivuotta etukäteen.

Tykkään
viimeisimmistä ostoksistani. Löysin kuin löysinkin keltaiset legginsit. Toki, ne eivät olleet ihan sitä sävyä mitä olisin toivonut löytäväni, mutta silti. Ja myönnetään. Mukaan tarttui myös vihreät.

Tykkään (tuli edellisestä mieleen) siitä, että mulla alkaa työt myös toisessa työpaikassa, joten pian on enemmän rahaa. Jee!

Tykkään tällähetkellä aikasta paljon mun elämästä. Vaikka tänään onkin ollut vähän kurja päivä. Ja vaikka tiskit on taas tiskaamatta. Ja tenttiinkään en oo lukenut. Niin silti!


1 kommentti:

Ella kirjoitti...

ella, salla , sini ja rihanna ;)
ei vaan ihana, en malta odottaa! oon huomenna haukkana lippupalvelun sivuilla klockan nio!