tiistai 12. huhtikuuta 2011

Vuotta vanhempi - toivottavasti edes hitusen viisaampi

Pahoittelen heti kärkeen yllättävän pitkää hiljaisuutta. Olen ollut laiska blogini suhteen, mutta muuten kylläkin melko tehokas. Viime viikko huipentui siihen kun keskiviikkona oli seminaari, torstaina ruotsin tentti (pliis, pääsisimpä läpi!) ja perjantaina psykologian historian tentti (pliis, pääsisimpä läpi!). Perjantain tentistä kauhealla kiireellä kotiin leipomaan synttärikahveilleni, sitten kiireellä töihin. Muutama tunti unta ja takaisin töihin lauantaina aamulla. Töistä kotiin laittautumaan ja juhlimaan siskon kanssa synttäreitäni.

Synttärit olivat kivat. Oltiin siskon kanssa katsomassa Apulannan keikkaa Caribiassa. Keikka oli hyvä, vaikka itse en kauheasti pystynyt jammailemaan korkeissa koroissani (tosin, mulla oli fiksuna myös sandaalit mukana..) Varsinkin kun jälleen kerran meidät löysi koko keikan suurin känniääliö, joka tuli tönimään mua tieltään, kun tahtoi välttämättä seisomaan juuri MUN eteeni. Ei siinä mitään, enhän mä tätä paikkaa ollu tässä just varannutkaan ennen keikan alkua ja sä rynnisit just vasta baarista ja kovasti haluat tonne eturiviin... PRKL! No joo. Selvittiin keikasta ilman suurempia avautumisia (no pitihän sille rouvalle hiukan avautua takasinkin päin!) ja lähdettiin lampsimaan keskustaan päin. Ja joo. Käveltiin. Mun mielestä matka ei ole todellakaan pitkä, mutta koroissa sipsutteleva siskoni jaksoi kyllä kiroilla matkan pituutta 100m välein. Lopulta koitin sympatisoida ja vaihdon omatkin lipsuni takaisin korkkareihin tasapuolisuuden nimissä. Baarissa myös Ella liittyi joukkoomme ja teki synttäreistäni hieman spesiaalimmat. Ella on paras <3

No mitäs muuta olen tässä ehtinyt tauon aikana tekemään... Tosiaan sunnuntaina heräsin jo joskus 10 aikaan ja siirryin sohvalle koomailemaan. Kampesin itseni ylös joskus neljän aikaan ja aloin suunnata vanhempieni luokse, jossa oli taroitus kahvitella perheen kesken synttäreitäni. Leipomani valkosuklaajuustokakku oli herkkua *nomnom* ja loppujen lopuksi noista valkosuklaamuffineistakin tuli ihan hyviä, vaikka kun kotona maistoin yhtä niin oli ihan äklömakea!

Eilinen päivä olikin sitten aikamoista väsymystä. Koulu alkoi jo kello 8.30 ja koska sunnuntai venyi aika pitkälle, harrastin melko lahjakkaasti talviurheilua seminaarissa (niin, siis pilkkimistä, jos joku ei tajunnut...) Koulusta suuntasin pikavisiitille Myllyyn hakemaan Sakulle raksuja (hahah, eläinkaupassa ei ollu Sakun naksuja niin ostin sille sitten laihdutusnaksuja. Poika tulee kesäkuntoon!) ja katsastamaan Myllyyn tulleen Cubuksen ja Gina Tricotin. Gina oli ihanan selkeä ja tilava, kun on tottunut Turun Ginaan, joka taas aina jaksaa ahdistaa ahtaudellaan. Molemmat vaateliikkeet olivat mieleiset ja jotain pientä kivaa tarttui matkaan molemmista. Esittelen juttuja sitten myöhemmin.

Ja tämä päivä onkin oikeastaan täyttynyt kahdesta asiasta: koulusta ja käsilaukkujen kuolaamisesta. Tahtoo uusia laukkuja. Pari hyvää vaihtoehtoa on jo mielessä, mutta katsotaan antaako kukkaro periksi. Matkaakin kun pitäisi alkaa tässä pikkuhiljaa varailemaan.

Mutta nyt tämä lähtee syömään himoitsemaansa pitsaa ja ottamaan sen jälkeen nokoset. Ilta meneekin mukavasti töitä tehdessä. Palailemisiin!

Ei kommentteja: