perjantai 1. huhtikuuta 2011

Tykkään

Tykkään tästä tyylistä. Tää on taas niitä asukokonaisuuksia, joista ei ensimmäisellä eikä toisellakaan vilkaisulla pysty päättämään, rakastaako asua vai vihaako sitä. Itse päädyin kolmannella katselukerralla rakkauden puolelle. Siis ihanan tyttömäinen ja silti samalla jotenkin seksikäs.

ANE G., 20 year old student from Norway, lookbook.nu

Tykkään siitä, että on jo 1.4 ja aprillipäivä. Toistaiseksi mua ei ole onnistuttu huijaamaan kuin vasta kerran. Kai. Tykkään tästä myös siksi, että väistämättä kohta on pakko jo tulla kevät. Tai muuten voi juhannuksenakin pitää juotavat kylmänä tökkäämällä ne lumihankeen...

Tykkään
että sain tänään väsymyksen kourissa kaupassa jonkun ihme itseni hemmottelukohtauksen ja ostin ihania makukahveja, tulppaaneita, suklaata, karkkia ja vaikka mitä hyvää ruokaa. Kyllä sitä pitää itseään voida hemmotella, varsinkin kun on niin kauhee stressi muuten kaikista kouluhommista. Edes jotain kivaa siis.

Tykkään sarkastisessa mielessä siitä, että kun eilen poistin sinisen kynsilakan kynsistä, jäivät kynnet aivan sinisiksi. H&M:n laatulakka oli sitten mennyt ja imeytynyt jotenkin mystisesti mun kynsiini. Noh. Onneksi tää Lumenen vihreä lakka peittää mun hitaan muodonmuutokseni smurffiksi.

Tykkään siitä, että on enää viikko jäljellä koulupiinaa. Tai viikon päästä toivottavasti on pahin stressi ohi. Tai sitten ei. Mut ainakin elän tällaisessa illuusiossa! :)

Tykkään siitä, että mulla on maailman vilkkain mielikuvitus. On niin paljon hauskempaa seikkailla mielikuvitusmaailmassa kun keskittyä Vygotskin ajatusmaailmaan.

Tykkään ajatuksesta, että mun pitkäaikainen haaveeni ehkä pian toteutuu. Isolla ehkällä, eli ei hehkuteta liikaa vielä. :)

Tykkään youtube-hitistä, jossa kaksospojat käy selkeästi värikästä keskustelua. Tykkäsin myös kun tulkittiin siskon kanssa, et mistä pojat puhuu.

 

Ei kommentteja: