perjantai 29. huhtikuuta 2011

Swedish hasbeens for H&M

Olen kokonaan unohtanut hehkuttaa uusinta hankintaani (okei, no tilasin mä juuri itselleni omat golf-mailat, mutta jotenkin epäilen että kukaan innostuisi lukemaan juttuja niistä...) nimittäin kauan odotetusta Sweedish hasbeens for H&M mallistosta lähti yhdet ihanat puukengät postin mukana myös tähän suuntaan. Kauan pohdin minkä kenkäparin itselleni valitsisin - oikeastaan olisin iloisesti ottanut kaikki malliston kengät asumaan luokseni. Lopulta päädyin näihin.

Kuva: H&M
Kieltämättä kutkutti aika paljon myös ne punaiset matalammat puukkarit, mutta lopulta ajattelin että nämä olisivat sopivan erilaiset verrattuna aikaisempiin kenkiini. Itse asiassa ovat muuten ekat kiilakorkoiset kengät jotka omistan.

Näitä tulen varjelemaan kaikella rakkaudella ja huolenpidolla. Kuten mainostiedotteessakin todettiin: näitä voi hyvällä todennäköisyydellä käyttää myös seuraava sukupolvi (sillä pienellä huomautuksella, että joskos koskaan lisäännyn) ja silloin he voivat miettiä, että olipa äiti todella cool ja trendikäs jo kesällä 2011. Ja sitäpä todella ajattelin olla!

Mallistosta on vielä jäljellä joitain kenkiä, joten nyt kannattaa suunnata verkkokauppaan hankkimaan omat puukkarit kesäksi.

Ei kommentteja: