maanantai 4. huhtikuuta 2011

Hymyhuulet huomataan

Huulikiilto:Onyx lustre, sävy wine lustre.Luomiväri: Onyx lustre, sävy onyx quartz.
Huulipunat: Red ja Kiked up coral
 Sain viikonloppuna pomoltani viestin että tilaamani Avonit ovat saapueet. Maanantain pelastukseksi kävin koulumatkalla hakemassa paketin. Jee! Eikö ole mahtavaa että jo työpaikalla ollessasi voit tuhlata tulevan palkkasi tilaamalla pomoltasi meikkejä? Omasta mielestäni on, sillä hetkellisen mielenhäiriön aikana onnistuin tilaamaan kaksi huulipunaa, yhden huulikiillon ja luomiväripaletin. Ja siis tämä tilaus oli jo se typistetty versio. Olisin löytänyt kysesestä vihkosesta vaikka mitä ihanaa.

No harmittaako että pistin parikymppiä meikkeihin? Ei todellakaan. Ensinnäkään, parikymppiä (muistaakseni 25 euroa) ei ole mielestäni niin kovin suuri summa tälläisesta kasasta meikkejä. Ja toiseksi: ostokseni olivat oikeinkin onnistuneita. Rakastuin tuohon tummempaan kirkuvan punaiseen huulipunaan, vaikka vieläkin hiukan mietin kehtaanko lähteä se huulillani mihinkään. Meikkaan yleensä melko hillitysti ja silloin kun teen vahvemman meikin, teen sen silmien osalta. Yleensä sipaisen huulille vain huulirasvaa tai jotain melko väritöntä huulikiiltoa. Joten punahuulet tulevat olemaan aika radikaali muutos.

Toinen rakkauden kohde tilauksessani oli tuo huulikiilto. Erittäin jännän näköinen sellainen. Putkilossa on tosiaan kolmea eri väriä jotka sitten sekoittuvat tuohon siveltimeen hieman epätasaisesti. Täytyy perehtyä hieman tuon käyttöön. Onkohan tuossa mahdollista annostella eri värejä sorkkimalla tuonne putkiloon eri tavalla? Hmmm... Täytyypä kokeilla. Huulikiiltokin on melko tummaa sävyä, mutta näytti kyllä omaan silmääni todella kivalta kun aikaisemmin testailin.

Tämän postauksen myötä hauskaa alkanutta viikkoa kaikille! Tämä käpertyy nyt sohvalle parantelemaan päänsärkyä ja katsomaan neloselta 20.00 alkavaa Saimin Enkelit sarjaa. Siis sen sijaan että lukisi niihin kahteen tenttiin jotka mulla on tällä viikolla tai valmistautuisin seminaariin, joka myös on tällä viikolla. Prioriteetit kuntoon! :)

Ps. Miten musta tuntuu että kerrankin onnistuin pienellä vaivalla saamaan oikeasti hyvän blogikuvan!

Ei kommentteja: