torstai 21. huhtikuuta 2011

Harmaata ja sinistä - keltaista metsästämässä

Kyseiset kolme väriä kuvaavat hyvin niin päivän pukeutumisteemoja kuin myös fiilistäkin. Aamulla vaatekaappi oli taas nielaissut kaikki kivat vaatteet uumeniinsa ja jouduin tyytymään ei niin keväisiin väreihin. Yritin piristää asua sinisellä huivilla ja Paul's Boutiquen laukulla. Olen muuten sivumennen sanoen totaalisen rakastunut tuohon laukkuun. Rakkautta ei yhtään vähentänyt se, kun huomasin aamulla että laukkuun mahtuu mappi. Nyt voin raahata koulutavaratkin tuossa laukussa kätevästi. Päivän asu siis kaiken kaikkiaan näytti tältä:

Nahkatakki: H&M
(Ja ei, en näytä kansainvälisiä käsimerkkejä, vaikka itsekkin jo muutamaan kertaan
niin luulin. Todella kannan laukkua noinki tyhmässä asennossa...)
Haha, hienosti tuli samalla esiteltyä toi sormuskin, vaikka hiuksiani mä tässä yritin kai korjailla...

Ja kyllä, parturi on varattuna. Pääsen jo ensi viikolla. Luojalle kiitos!
Laukku ja huivi - Sävy sävyä
Laukku: Paul's Boutique
Huivi: H&M
Aamulla tosiaan suuntasin yliopistolle tarkoituksenani lukea tulevaan tenttiin ja hakea siskolleni yksi tenttikirja. Eksyin kuitenkin samantien lounaalle kaverini kanssa. Lopulta kirjastossa ajatukseni harhaili villisti ja fiilikset olivat välillä "ei niin hyvät". Ärsytti myös viereisessä pöydässä hihittelevä pariskunta. Jos ei itse pysty keskittymään lukemiseen niin olisivat edes hiljaa ja antaisivat muiden lukea, prkl! Muutaman tunnin tuskailun jälkeen totesin päivän luku-urakan olevan nyt tässä ja siirryin keskustaan ostoksille. En ole hetkeen käynyt keskustassa ja olin ihan järkyttynyt kun jokiranta on jo niin keväinen. Vielä pari viikkoa sitten manailin, että Aurajoki ei varmaan sula edes Aatuun mennessä. Fiilis nousi hetkellisesti, laskeakseen taas uudelleen. Mulla taitaa olla jotenkin kieroutunut suhde Turkuun, sillä vaikka rakastankin kaupunkia mielettömästi saa se mut usein myös tosi haikeaksi. Johtuu varmaankin monista muistoista joita kaupunki pitää sisällään.

Tarkoitukseni oli löytää huomisiin kekkereihin mahdollista asuani täydentävä keltainen huivi ja kynsilakka. En kuitenkaan halunnut kokonaan keltaista huivia, vaan toivoin löytäväni jonkun kirjavan tai kukallisen huivin. Vanon nähneeni H&M:llä täydellisen huivin jokin aika sitten. Yllättäen, nyt kaikki kivat huivit olivat kadonneet johonkin. Ärsytti ja kiukutti. Lopulta tyydyin Gina Tricotista löytyneeseen huiviin, joka on sekin kai ihan kiva. Ei vaan yhtään sellainen kuin olin suunnitellut. Hain vielä Seppälästä pari kynsilakkaa ja olin totaalisen valmis lähtemään kotiin. Shoppailureissun loppusumma taisi jäädä johonkin 10 euron tietämille. Olen niin ylpeä itsestäni!

Jaa, että miksikö? Noh, tapahtui taas tää aika klassinen. Löysin H&M:ltä ihanan valkoisen mekon, johon rakastuin ihan totaalisesti. Onneksi sovituksessa hame ei hurmannut mua ihan lopullisesti (saattoi johtua peilistä tänään tuijottavasta läskimakkarasta myös) joten pystyin jättämään mekon kauppaan. Kieltämättä hiukan vieläkin mekkoa pohdin... Toisaalta, mulla on himotuslista noiden mekkojen suhteen niin pitkä, että oikeen hävettää!

Jaksoin illalla vääntäytyä pitkästä aikaa combattiin. Kunto on melkeen ihan nollissa, mutta vitsi sitä fiilistä tunnin jälkeen! Lähdin tunnille ihan väsyneenä, mutta ulos salista tultaessa olo oli ihan mahtavan energinen ja hyvä! Vähän keltaista fiilistä siis tähänkin päivään.

Nyt jakso GG:tä ja sitten nukkumaan. Puspus!

Ei kommentteja: