sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Akkujen latausta

Vietän viimeistä löhöpäivää, sillä huomisesta alkaa kolmen viikon tsemppaus. Koulu ja työt pitävät kiireisenä ja oikeastaan tahti rauhoittuu vasta sopivasti synttäreikseni, jolloin toivottavasti olisi tentittynä ruotsi ja psykologian historia. Pyhästi myös vannon, että yritän ehtiä liikkumaan enemmän tulevien viikkojen aikana, sillä ensin salilta piti pois kauhea kiire ja sitten vatsatauti. En uskaltanut lähteä kokeilemaan vielä viikonloppunakaan, mutta huomenna toivon ehtiväni taas combattiin purkamaan kiukkua.

Sunnuntai on sujunut laiskasti. Aamulla tein hiukan kouluhommia ja sitten suuntasin siskoni kanssa kiertelemään kauppoja. Käytiin Skanssissa kiertelemässä vaatekauppoja ja mukaan tarttui Accessorize:sta muutamat sulkakorvakorut. Myönnetään, etten osannut päättää mustien ja turkoosien väliltä, joten hankin lopulta molemmat. Ja kun siirryttiin Seppälään, löysin sieltä tietty vielä muutamat erilaiset. Tälläkertaa päätin kuitenkin jättää Seppälän versiot ostamatta, koska hei oikeasti miten monet sulkakorvakorut voi yksi ihminen tarvita? Tosin, jos kuolaamani Vilan hame tulee alennukseen ja ostan sen, on ehkä pakko palata ostamaan myös Seppälästä ne toiset korvakorut... Noissa sulkakoruissa on plussaa se, että vaikka ovat kookkaita ja näyttäviä niin korut eivät paina mitään. Toisin kuin esimerkiksi ne jättimäiset korvakorut jotka ostin eilen. Ne painaa varmaan kilon ja tulevat venyttämään korvani norsun korviksi, mutta onpahan ainakin sitten jotain millä viilentää itseään kesähelteillä! :)

Skanssin jälkeen oli tarkoitus kierrellä vielä hetki kirpputoreilla, mutta valitettavasti kello oli jo sen verran paljon että kirppikset olivat menneet jo kiinni. Sen siitä saa kun istuu ja mussuttaa Sushia, eikä keskity olennaiseen... Onko muuten ideoita mihin kirpputoreihin Turussa kannattaisi tutustua? Itse en ole käynyt Turussa kuin Manhattanilla olevassa kirppiksessä ja Länsikeskuksen kirppiksessä. Mistä mahtaisi tehdä kivoja vaatelöytöjä? Tuntuu että suurin osa kirppisvaatteista on jotain vauvojen vaatteita tai vaihtoehtoisesti aivan rojutavaraa. En tajua mistä ihmiset löytää kaikki ihanat kirppislöytönsä, kun itse on koskaan löydä mitään...

Mutta nyt tää oikasee koipensa ja menee sohvalle nauttimaan löhöpäivänsä loppuun! Palailemisiin!



Kuva: weheartit

2 kommenttia:

Ella kirjoitti...

mä en kans pysty käsittämään tota et ihmiset tekee ihan upeita löytöjä kirppiksiltä! ainot vaatteet mitä mä löydän on nuhjuset villapaidat jotka haiseee homeelle ja kuselle. me ei kai tiedetä oikeita paikkoja?

Salla kirjoitti...

Joo, siis ihan käsittämätöntä. Taas kun käytiin kirppiksellä, niin vaatteet oli sellasia etten olisi koskenut niihin pitkällä tikullakaan. Ja jotain vanhoja alusvaatteita, hei oikeesti! O_o

Pitää kyllä vähän perehtyä tähän asiaan ja ettiä ne oikeat paikat.