perjantai 11. maaliskuuta 2011

On melko kypsä, sanan molemmissa merkityksissä

Olin tänään aikaisemmin suorittamassa kandini kypsyysnäytteen. Onhan nuo olleet aina kuulema aika helppoja, mutta silti kieltämättä hiukan jännitti. Olisi todella nöyryyttävää jos ei osaisikaan vastata mitään järkevää! Mutta hyvinhän tuo tuntui menevän. Nyt olisi sitten kandi virallisesti takana ja voidaan jäädä jännityksellä odottamaan tuloksia.

Sanan toisessa merkityksessä alan olla aika kypsä tuohon täysinäiseen kalenteriini. Tyhjiä välejä kalenterissa on harmittavan vähän. Olen yrittänyt raivata edes joka toisen viikonlopun vapaaksi, mutta tuntuu että pikkuhiljaa nekin täyttyvät kouluhommista, joita en ehdi viikolla hoitaa. Aina kun yrittää jättää vapaapäivän, täyttyy sekin jollain menolla myöhemmin. Ja tosiaan, vaikka kalenterissa olisikin tyhjä väli, ei se todellakaan tarkoita sitä, että voisin vaan olla ja möllöttää. Ehei, silloin tehdään koulutehtäviä, opintopäiväkirjoja, esseitä ja muita rästihommia. Tai luetaan tenttiin. Alkaa aika kaihoisasti odottaa loppukevättä, jolloin tää meno hieman rauhoittuu.

No, siinä vähän avautumista. Fiilis on ollut vähän ehkä siis synkkä ja se on tainnut näkyä myös pukeutumisessani. Viimeiset pari päivää ollaan menty aika tummissa vaatteissa. Hiukan koitin tasapainottaa eilistä muuten melko mustaa asukokonaisuuttani lisäämällä siihen ihanan piristävän sinisen huivin ja lakin. Asokselta ostamaani sinistä laukkua en ole vielä ottanut käyttöön, odotan että ilmat hiukan kuivuu ettei se heti ihan kurastuisi, suttapytty kun toisinaan olen.


Sinisen värin käyttäminen vaatetuksessa saa muuten silmänikin muuttumaan todella sinisiksi. Tai eihän ne tietenkään mihinkään muutu, mutta siis silmieni sinisyys korostuu, vaikka itse kyllä olen sitä mieltä että silmäni ovat sini-vihreät. Muutamaan otteeseen olen saanut palautetta tutuilta ja tuntemattomilta ihmisiltä, että onpas sulla harvinaisen vaaleansiniset silmät. Eikä edes ole. Vai ovatkohan ne tarkoittaneet mun olevan sinisilmäinen sillä ei niin kirjaimellisella tavalla?

Hauskaa viikonlopun alkua kaikille toivottelee teidän sinisilmäinen ja kypsä kirjoittajanne!

Ei kommentteja: