maanantai 28. maaliskuuta 2011

Synttärilahjojen (epäonnistunutta) metsästystä

Kuva: weheartit

Viikot vierähtää niin nopeasti, etten ollut lainkaan sisäistänyt että siskollani on synttärit ihan juurikin parin päivän päästä - enkä tiettykään ole ostanut mitään lahjaa. Toki ymmärrän että siskoni ei välttämättä oletakkaan saavansa mitään, mutta musta on kiva kuitenkin muistaa toista edes jotenkin. Joten aamulla koulutyöskentelyn ohessa alkoi siis netin hurja selailu: nyt pitää löytää jotain kivaa ja nopeasti!

Törmäsin viikonloppuna minulle uuteen nettisivustoon. Bohoo niminen vaateliike tarjoaa kivoja ja trendikkäitä vaatteita ja asusteita halpaan hintaan. Toimitus suomeen ei ole ilmainen, mutta varsin edullinen kylläkin. Näiltä sivuilta löysin muutaman varsin ihanan käsilaukun ja ajattelinkin että tilaan laukun kahdessa eri värissä joiden väliltä sisko saisi valita ja joista toinen jäisi sitten itselleni. Mutta arvatkaapa mitä? Kotiin tullessani ja aloittaessani tilauksen tekoa, oli toinen kuolaamistani käsilaukuista myyty loppuun. Juurikin se ihana keltainen johon itse rakastuin ensi silmäyksellä. Arvatkaa tekikö mieli alkaa itkeä? Nyt ei siis ole enää mitään lahjaideoita. Pää lyö tyhjää. Paniikki!

Nytpä siis taidetaan päätyä kompromissiin, joka varmasti miellyttää kaikkia osapuolia. Sisko saa valita haluamastaan nettikaupasta muutamalla kympillä itselleen jotain kivaa ja allekirjoittanut maksaa viulut. Kelpaisi lahjaksi mulle ja toivottavasti lämmittää myös siskon mieltä (plus kivasti pystyn laittamaa sitten samaan tilaukseen jotain "pientä kivaa" synttärilahjaa myös itselleni...).

Nyt juhlimaan vuotta vanhempaa siskoa!

Kuva: weheartit
Ja tää on oikeasti ihan kaikella sisaren rakkaudella :D ILY siskoseni <3

Ei kommentteja: