keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Täällä kiireinen kirjoittajanne hei!

Koko viikko on kalenteri ihan piukassa. Tälläkin hetkellä pitäisi luultavasti kirjoittaa esseetä eikä tänne, mutta kun on tehnyt 12 tuntia kouluhommia niin alkaa kaivata vaihtelua. En tahdo valittaa, tänäänkin on oikeastaan ollut ihan kiva päivä, asiakastapaaminen ja kaikkea. Pelkään vaan että en saa kaikkea ajallaan tehtyä, mika ahdistaa. Ja ahdistuminen ei ole yhtään kivaa, vai mitä?

Mutta nyt pikaisesti kuulumisia ja tämän hetken suurimpia himotuksia:

  • Eilen vietettiin laskiaista perinteisesti osallistumalla kattojärjestömme Indexin winter touriin. Kierreltiin siis Turun eri kuppiloita juomia hörppien. Ehdottomasti kierroksen suurinta antia on alkujaan kaupungin parhaaksi (myöhemmin maailman parhaaksi) todettu salmari, paikassa, jonka nimeä en nyt saa päähäni vaikka kuinka yritän. Kyseinen kuppila sijaitsee Eerikinkadulla, aivan kauppahallin vieressä ja Hanko sushia vastapäätä. Paikkaan ei tule eksyttyä muuten, mutta kyseinen salmari on kyllä nannaa. Siis kirjaimellisesti, koska tekevät salmarinsa itse. Omnomnom!
  • UGG kengät. Mulla on ollut noihin alusta asti viha/rakkaus-suhde, mutta nyt on löytynyt sellaiset, jotka kiskaisisin riemusta kiljuen jalkaani - jos vain kukkaro antaisi myöden. Kyseiset PINKIT tyttömäisyyden ruumiillistumat voi ostaa ainakin täältä.

     

  •  Jos saisin valita mitä biisiä kuuntelisin tauotta seuraavan viikon, valintani olisi ehdottomasti the Soundsin Better of dead. Tai ei sittenkään. Viikon putkeen kuuntelu luultavasti pilaisi kyseisen kappaleen ja sitä en halua, koska rrrrrrrakastan kyseistä biisiä tällä hetkellä! Se on muuten ihana fiilis kun kääntää radion päälle ja sieltä alkaa soida joku mahtava kappale - ihan sattumalta. Kuunnelkaa tekin kyseinen raita ja fiilistelkää!






 Seuraavaksi siirryn sohvalle ajattelemaan ei-yhtään mitään ja mussuttamaan jotain hyvää. Palaillaan taas (toivottavasti) pian!

Ei kommentteja: