lauantai 19. maaliskuuta 2011

Piristystä päivään

Päätin heittää tänään kaupungille lähtiessäni kevättakin päälle, sillä vaikka ilma ei ollut kovinkaan keväinen en joutunut ulkona juurikaan värjöttelemään. Niinpä sain otettua käyttöön Asokselta tilaamani keltaisen kevättakin. Jotain piristystä vielä melko nuutuneeseen olooni (vaikka kun näitä kuvia katselee niin ei riittänyt takki pelastamaan nuutuneisuutta...) Kokonaisuus näytti jokseenkin tältä:



Takki: Asos
Laukku: ostettu viime kesänä Barcelonan Bershkasta
Takille täytyy näyttää hiukan silitysrautaa, sillä tosiaan olen heittänyt sen suoraan paketista ja sovituksesta vaatepuulle ja sen on näköinenkin. Hupshups! :)  Tuli myös tänään pieni paniikki, että onko takki sittenkin hiukan liian iso, mutta ehkäpä olo oli hassu vain siksi, että ensimmäistä kertaa pitkään aikaan ei päällä ollut kymmentä kiloa vaatetta lämmittämässä ja pystyi siksi liikkumaan vapaammin.

Mainittakoon vielä eriseen että myös kämppä sai lisäpiristystä keltaisesta väristä, sillä kaupasta lähti mukaan tulppaanikimppu. Raivasin keittiön ruokapöydän (mulla on paha tapa jättää tavaroita pyörimään ruokapöydälle, kun syön yleensä ateriani olkkarissa) tyhjäksi ylimääräisestä tavarasta, pyyhin kissankarvat veks ja nyt keittiö näyttää jotenkin ihanan seesteiseltä. On se jännä miten pienillä jutuilla voi olla niin suuri vaikutus. Mitäköhän suunnittelemani suursiivous tekeekään tän kämpän tunnelmalle?

Ei kommentteja: